Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de hele trap te zien om de eerste stap te zetten

– Martin Luther King

Bewustzijnscoach
Anja Spelters

Ik heb een eigen werkwijze ontwikkeld die ontstaan is uit de kennis en ervaringen die ik door de jaren heen heb opgebouwd.

Mijn ervaring deed ik op in mijn werk als:

  • Kleuterjuf
  • Opvoedster bij kinderen met ADHD, ASS en hechtingsproblematiek
  • Zorgcoördinator in een Steinerschool

Ook als moeder van 2 ‘spiegelkinderen’ (die inmiddels al twintigers zijn) deed ik veel ervaring op. De kindertypologie hielp me om rekening te houden met hun temperament in de opvoeding, via het kindertolken kon ik ervaren hoe problemen opgelost geraakten zonder dat het nodig was om de kinderen er zelf bij te betrekken, het bracht me terug heel dicht bij mezelf en het versterkte onze verbinding binnen het gezin.

Mijn kennis haalde ik uit mijn studies en trainingen:

  • Basisopleiding voor natuurlijke gezondheidszorg
  • Kindertypologie
  • Jaartraining tot kindertolk®
  • Jaartraining ‘I AM’
  • Daarnaast volgde ik nog tal van bijscholingen

Alles wat ik aanbied in mijn praktijk heb ik zelf toegepast en helemaal doorvoeld. Ik hecht veel waarde aan de uitspraak:
‘PRACTICE WHAT YOU PREACH’

Als persoonlijkheid straal ik veel rust uit, mensen voelen zich veilig bij mij en kunnen in alle vertrouwen hun verhaal doen. Zonder oordeel, luister ik naar jou. Het is mijn kracht om op een dieper niveau te begrijpen en te reflecteren wat jij nodig hebt om tot bewustwording en inzicht te komen. Ik doe dit zacht maar met kracht… zacht om je niet te overdonderen, met kracht om tot in de kern te kunnen doordringen.

Wat zeggen anderen?

Al heel wat anderen werden geholpen door Anja. Dit is wat ze vertellen over hun ervaring.

“Het is al 7 jaar geleden dat ik op aanraden van de buurvrouw bij Anja terecht kwam en nog steeds is zij mijn coach als ik ergens tegenaan loop. Dat kan gaan van kleine problemen en opvoedingsvragen tot depressieve gevoelens en zelfs menopauze. Anja biedt steeds een luisterend oor en begrijpt me goed. Ze leerde me ook op een andere manier naar mijn dochter kijken en zag in onze relatie een familiepatroon terugkomen. Door deze bewustwording kon ik het patroon doorbreken waardoor de relatie met mijn dochter veel hechter werd. Ik weet dat ik, na een goed gesprek met Anja en ondersteuning van de bachbloesems, altijd snel resultaat heb.”

Manuela

“Als ik bij Anja kom, voel ik me al meteen beter omdat ik bij haar vrij over mijn gevoelens kan praten. Ze geeft op een positieve manier feedback en laat me op een andere manier naar de dingen kijken. Ik heb haar tips en advies steeds opgevolgd, daardoor is mijn zelfvertrouwen erg gegroeid. Het is zeker een aanrader om naar Anja te gaan… Ze heeft me geholpen om meer in mijn kracht te gaan staan. Bedankt Anja!”

Sonja
Ik heb Anja een 10 jaar geleden leren kennen, 
mijn oudste zoon (nu bijna 16) was in mijn ogen onhandelbaar,  druk, en alles wat ik niet wilde. Ikzelf zat niet goed in mijn vel en wist niet van welk hout pijlen maken,  Anja bood kindertolken aan (geen flauw idee wat het was maar ik gaf het een kans), en het was het beste wat me kon overkomen,  het is confronterend je krijgt de spiegel voorgehouden die je soms liefst niet ziet, het is pijnlijk, het is leerrijk en je krijgt een andere kijk op je kind en op jezelf. Ik nam Anja haar raad ter harte en werkte aan mezelf en zag mijn kind positief veranderen.  Nu 10 jaar later ben ik op twee jaar tijd terug mama geworden,  ik zit in een nieuwe relatie en heb een zoontje van 14 maanden en een dochtertje van 21 dagen. Door Anja heb ik geleerd mijn kinderen te lezen: hebben mijn kinderen last,  zijn ze gefrustreerd of boos of juist rustig, ga ik eerst bij mezelf kijken en ga ik bij Anja langs om te kijken waar het mis zit en kijken we samen wat het beste is.
Ik heb aan Anja altijd zeer veel gehad en zou haar aan iedereen willen aanraden.
Lindy

Jaren geleden een cursus gevolgd bij Anja… en nog steeds dankbaar voor alle inzichten… 💕 De eerste keer dat ik mijn schaduwkanten echt onder ogen kreeg, was tijdens deze cursus. Wat kreeg ik toen een grote spiegel voor want kinderen spiegelen ons… De inzichten die Anja mij bijgebracht heeft, hebben mij ook een evenwichtiger persoon gemaakt, meer in mijn eigen kracht, meer in balans en meer heel.

Nicole