Jaartraining

Gelukkige ouders,

gelukkige kinderen

In deze all-inclusive jaartraining neem ik je mee doorheen alle tools en laat ik je zien hoe je kind je een spiegel voorhoudt, wat je hiervan kan leren en hoe je jouw kind het best begeleidt en ondersteunt. 

Wanneer ouders helen,
verandert hun leven,
veranderen hun kinderen,
de toekomst en de wereld.

– Janita Venema

Herken jij je in deze situaties?

Als kleuterjuf en opvoedster heb ik jarenlang met kinderen gewerkt en heb ik ervaren hoe belangrijk het is om voldoende zelfkennis te hebben en de noden van het kind goed te kunnen inschatten. Ook als ouder heeft me dat geholpen om een hechte band te creëren met mijn kinderen.

Mijn beroepservaring en de kennis die ik heb opgedaan in tal van opleidingen en trainingen heb ik nu gebundeld in een jaartraining.

Nadat je deze training hebt gevolgd, kan je ten volle verantwoordelijkheid nemen voor je eigen geluk en energie! Ik ben ervan overtuigd dat ook je kinderen hiervan de vruchten zullen plukken.

“Gelukkige ouders, gelukkige kinderen”

Voor wie is deze training?

Ouders

Leerkrachten

Opvoeders

Iedereen die met kinderen werkt

Praktisch

Deze jaartraining bestaat uit 23 lessen.

Zowel het denken, het voelen en het handelen zullen aan bod komen. Deze training omvat dus een mooie afwisseling van theorie, helende oefeningen en opdrachten.

“Leer uit de fouten van anderen, je kan ze niet allemaal zelf maken…”

De lessen starten bij voldoende inschrijvingen.

Lesdata worden nader bepaald.

't Zjuuste Spoor

Stationstraat 79, 3910 Pelt

Meer info?

anja@spiegelkind.be

Programma

Module 1:
Ken jezelf/Ken je kind
Module 2:
Je kind als spiegel
Module 3:
De verschillende leeftijdsfases en hun thema’s
Module 4:
Het innerlijke kind helen
Module 5:
Opvoeden vanuit verbinding

Bewustwordingscoach
Anja Spelters

Anja ontwikkelde een eigen werkwijze op basis van kennis en ervaringen die ze door de jaren heen heeft opgebouwd. Ze maakte de switch van kleuterjuf en zorgcoördinator naar bewustwordingscoach na verscheidene opleidingen tot o.a. Kindertolk® en naturopaat.  

“Het is mijn missie om mee te helpen aan het geluk van kinderen door te werken aan een sterke, liefdevolle verbinding tussen ouder en kind.”

“Anja is een eerlijk, bedachtzaam en degelijk persoon. Ze heeft me de weg gewezen die ik kan volgen om mijn rugzak te verlichten. Ze weet de vinger altijd op de wonde te leggen. Ze is gewoon een heel fijn mens, ook om mee te praten. Daar heb je wat aan!”

Margo

“Anja, ik zal nooit vergeten hoe goed jij me er terug bovenop geholpen hebt in een moeilijke periode. Met ondersteuning van de bachbloesems kwam ik terug in balans. Ik zou direct opnieuw naar u komen als het mij nog eens zou overkomen.”

Paula

“Hey Anja, het gaat de laatste tijd heel goed met onze zoon. Hij heeft de bachbloesems goed ingenomen en was veel kalmer en meer zelfzeker tijdens zijn examens. Ook tijdens de drukke feestdagen was hij heel rustig. Bedankt voor alles.”

Anja